27.11.2014   15:21Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Голову Бобровицької райради засуджено за преміювання самого себе

Голова Бобровицької райради Шапченко Олександр Дмитрович, член ВО "Батьківщина" у березні-липні сам оцінював власну діяльність як «блискучу» і сам собі нараховував премії на суму близько 5 400,00 грн. без повідомлення депутатів райради.

Чернігівська організація «Самооборона Майдану» вважає, що в часи війни, коли бюджетний мішок сяє дірками, такі дії є аморальними. Тож «Самооборона» взяла цю справу під контроль і взяла участь.

27.11.2014 о 9.00 в Апеляційному суді Чернігівської області відбувся розгляд скарги Чернігівської обласної прокуратури на постанову Бобровицького районного суду Чернігівської області від 30.10.2014 у справі про притягнення до адміністративної відповідальності. Бобровицький районним судом провадження по справі було закрито у зв’язку з відсутністю події і складу адміністративного правопорушення.

За результатом засідання Апеляційного суду голову райради Олександра Шапченка притягнуто до адміністративної відповідальності, з нього буде стягнуто штраф у сумі 1 700 гривень.

Сподіваємося, що решту коштів з премії пан Шрапченко перерахує публічно як допомогу учасникам АТО. Чернігівці звернулися до побратимів з Бобровиці, щоб вони взяли вирішення цього питання під контроль.

Прес-служба Чернігівської організації «Самооборона Майдану»