22.03.2006   23:58Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Соціалісти в Чернігові застосовують брудні технології?

Напередодні, 19 березня саме вони були виявлені розкиданими в деяких мікрорайонах міста, а 20 березня і серед роздаткового матеріалу в агітаційному наметі соціалістичної партії, що розташований поблизу «Красної площі».

Ці листівки агітатори соціалістичної партії розповсюджували мешканцям Чернігова спільно з листівками про Миколу Рудьковського та газетами соцпартії.

За викликом від громадян на місце події приїхала міліція, яка склала протокол та відповідно вийняла брудні листівки.

До речі, це вже не перші брутальні порушення виборчого законодавства з боку соціалістичної партії та особисто Миколи Рудьковського, на які міська виборча комісія жодним чином не реагує.

Як себе поведе в цьому випадку чернігівська міліція, ми, напевно, дізнаємося найближчим часом.

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Коментар „Високого Валу” щодо інциденту:

Одразу після одержання матеріалу  по обіді 21 березня „Високий Вал” попросив коментар у прес-служби  Чернігівської обласної організації  Соцпартії стосовно згаданого інциденту.

Однак на 8.30 ранку 22 березня коментар так і не надійшов, не зважаючи на кілька звернень редакції. Щоправда, під час усної розмови з представником СПУ Віталієм Гольцем цей факт було названо провокацією діючого мера і "умисним підкиданням листівок ні в чому не винним агітаторам СПУ".

Факти складання протоколу міліцією за розповсюдження  наклепницьких матеріалів з палатки на Красній площі підтвердилися, як і факти розповсюдження матеріалів в районі „Дружби”.

Слово за міліцією та соціалістами.

 

Сергій ПИРІГ,

 

Високий Вал