29.05.2006   22:34Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Презентація збірника "Організація роботи керівника територіальної громади"

Серед авторів збірника - відповідальні працівники виконавчого апарату обласної ради, апарату облдержадміністрації та провідних обласних управлінь, вищих навчальних закладів міста, а також Центру.

 

Відзначалося, що книга вже отримала загальноукраїнський розголос - нею цікавилися не лише представники органів місцевого самоврядування нашої області, але й Луганської, Кіровоградської, Черкаської. Крім того, підготовлено додаток до збірника "Практичні аспекти роботи в органах місцевого самоврядування".

 

У книзі вміщено перелік нормативно-правових актів з місцевого самоврядування, розкриваються повноваження і функціональні обов'язки сільського, селищного, міського голови. Значну увагу приділено організаційному забезпеченню діяльності рад та їх виконавчих органів, плануванню роботи, діловодству, здійсненню контролю за виконанням рішень, формуванню програм соціально-економічного розвитку, місцевих бюджетів, повноваженням у сфері регулювання земельних відносин, залучення інвестицій, комунальної власності.

 

Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації держслужбовців