19.09.2006   17:16Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Правовий автобус їде до Вас!

 Донести об’єктивну інформацію про права людини і надати можливість пересічному громадянину, котрий живе в районі, підвищити свій рівень правової культури – така мета стоїть перед командою прес-туру, до складу якої входять юристи, адвокат, соціальні працівники – саме таку форму роботи обрав Центр „Доброчин”.

 

Під час прес-турів по 16 районам Чернігівської області юристи Центру „Доброчин” та консультанти партнерських організації ознайомлять широкі кола громадськості з основами прав людини і можливістю захисту своїх прав.

 

Юристами будуть надаватись безкоштовні юридичні консультації громадянам. Соціальний працівник ВБО „Всеукраїнської мережі ЛЖВ” надасть консультації і буде розповсюджувати просвітницьку літературу з питань ВІЛ/СНІД.

 

Громадяни отримають правопросвітницьку літературу та інформацію про Європейський Союз, а також зможуть переглянути фільми про права людини.

 

Діяльність проходить в рамках проекту „Захисти себе – візьми це за правило!”, який реалізує громадська організація Центр „Доброчин” за фінансової підтримки Європейського союзу.

 

Наталія Дрозд

Центр  "Доброчин"