25.05.2007   08:18Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Начальник УМВС області: «Позбавимося нерадивих спільно»

Дев'ятнадцятого травня минуло вже два роки, як в обласному управлінні функціонує "телефон довіри". Його запроваджено з метою активізації роботи з інформування населення про діяльність органів внутрішніх справ, окремих співробітників міліції, оперативного реагування на проблеми, що виникають у громадян. З дев'ятої години ранку і до шостої вечора дзвінки  приймає спеціально закріплений співробітник, а з шостої вечора і до дев'ятої години ранку повідомлення приймаються в режимі автовідповідача. Усі звернення, отримані за допомогою цього телефона, (а їх, до речі, надходить немало) реєструються та доповідаються на розгляд мені особисто, а виконання доручень береться на контроль. Отож, уже рівно два роки кожен житель області з усіх питань, що стосуються роботи міліції в цілому і кожного співробітника зокрема, чи зволікання у вирішенні правоохоронцями його проблем, має змогу цілодобово телефонувати до обласного управління внутрішніх справ. Телефон у Чернігові - 619-700.

Також звертаюся до жителів області: якщо вам відомі факти, коли співробітники міліції беруть гроші за певні свої "послуги" чи просто покривають осіб, котрі скоїли злочини чи правопорушення, прошу телефонувати для вжиття оперативних і дієвих заходів особисто мені через приймальню начальника УМВС за телефоном в Чернігові - 619-264. Тільки спільними зусиллями, за допомогою небайжужих людей, ми зможемо позбавитися від тих наших горе-колег, котрі ганьблять високе звання правоохоронця.

Також зазначу, що потрапити  на прийом до одного з керівників УМВС можна кожного дня. Зокрема, я веду особистий прийом жителів Чернігова й області кожної другої й четвертої середи з 15-ї до 19-ї години. Завжди готовий вас уважно вислухати і прийти на допомогу.

 

Валерій НОНІК,

начальник УМВС України в Чернігівській області,

генерал-майор міліції.