24.09.2015   17:29Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Експертна місія ЄС з питань боротьби з торгівлею людьми провела робочі зустрічі в Чернігові

24 вересня 2015 року експертна місія Європейського Союзу перебуває у Чернігові, де ознайомлюється з роботою місцевих органів виконавчої влади з питань протидії торгівлі людьми.

Відбулася зустріч із головою Чернігівської обласної державної адміністрації Валерієм Кулічем. Також заплановані зустрічі з керівництвом Чернігівської облдержадміністрації, представниками місцевих органів виконавчої влади, громадських організацій, а також суб’єктів взаємодії, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми у Чернігівській області.

Під час ділового спілкування будуть розглянуті питання координації діяльності місцевих органів влади у цій сфері, мультидисциплінарної взаємодії в реалізації державної політики і законодавства у сфері протидії торгівлі людьми на регіональному рівні.

Експертна місія відвідає Чернігівський обласний центр соціально-психологічної допомоги і центр соціально-психологічної реабілітації дітей з метою ознайомлення з роботою цих закладів і способами надання допомоги особам, які постраждали внаслідок торгівлі людьми.