12.01.2017   21:36Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Робочий візит чернігівських правозахисників до Менського місцевого центру БПДВ

12 січня 2017 року на базі Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги пройшла робоча зустріч директора місцевого центру Анатолія Єрмоленка та начальника відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Альони Римар з керівником програм Чернігівського громадського комітету захисту прав людини Наталією Куліковою.

В ході зустрічі обговорені питання подальшої співпраці в наданні спільних безоплатних консультацій внутрішньо переміщеним особам та учасникам антитерористичної операції, можливості спільних виїздів за межі району для надання первинної правової допомоги громадянам та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи.

Нагадуємо, що отримати консультацію та захистити свої права можливо звернувшись до Менського місцевого центру з надання БВПД з понеділка по п’ятницю з 9-00 до 18-00 без перерви за адресою: м. Мена, вул. Героїв АТО, 9, тел. 3-30-01.

Цього ж дня також відбулася робоча зустріч представників Чернігівського громадського комітету захисту прав людини з керівництвом Сосницького бюро правової допомоги.