31.10.2005   23:11Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Начальник чернігівської міліції подав в суд на пенсіонера та телекомпанію НТН

Як наслідок цього виступу стала позовна заява пана Альохіна до Коваля Михайла Петровича та до телекомпанії НТН, про захист честі, гідності та ділової репутації, де він відкидає всі звинувачення на свою адресу та просить спростувати відомості, що порочать його особу. Позов подано до Деснянського районного суду м.Чернігова.

Дуже цікавим стає той факт, що позов пан начальник заявив тільки через три тижні після виходу в ефір вищезгаданої передачі: чи то образу накопичував, чи просто добрі люди порадили – не відомо.

Не хочеться відбирати хліб у нашого чесного, об’єктивного і непідкупного суду, ставати на той чи інший бік, і казати, хто в цьому прав, хто винен. Єдине, що хочеться підкреслити, так це багаторічні страждання людини, якій довелося пройти через постійну несправедливість і біль. Біль вже не фізичного катування, якого завдали люди в погонах, а те психологічне страждання, яке зіяє відкритою раною сорому і безпорадності. Коли ти не можеш відстояти своє право на життя і поважне ставлення до своєї особи. Коли немає жодної двері, в яку можна постукати про допомогу. Коли люди, які тебе кривдять, самі подають на тебе позов до суду. І пан Коваль – це один з небагатьох людей, які не бояться чесно і відверто виступити проти цього свавілля, яке набирає обертів з кожним роком в нашій державі. 

 

ЧГКЗПЛ