25.02.2007   18:57Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Захист прав найманих працівників в Прилуках

 

На семінарі виступили Петро Чорнорот - заступник голови Федерації профспілкових організацій Чернігівської області; Катерина Тимощенко - заступник начальника Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, начальник управління праці; Олександра Шибирин - провідний спеціаліст навчального відділу НМЦ профспілок.

 

Проект “Трудові права - соціальні можливості" спрямований на дотримання прав людини у сфері праці, досягнення більш високого рівня захисту прав найманих працівників, покращення рівня взаємодії державних і громадських (насамперед профспілкових) організацій, діяльність яких має на меті реалізацію і захист прав людини у сфері праці. Як зазначив Петро Чорнорот, завдяки проекту понад 500 представників роботодавців і лідерів профспілкових організацій Чернігівщини поглиблять свої знання у сфері захисту прав працівників.

 

Під час семінару його слухачі дізналися про роботу безкоштовної телефонної "гарячої лінії" для надання консультацій з питань трудового законодавства, яка розпочала роботу у рамках проекту у навчально-методичному центрі ФПО Чернігівської області за телефоном (0462) 670-312.

 

Газета «Град Прилуки» №8 від 21.02.2007 року