Безкоштовна
правова допомога

(0462) 612-532


Новини

Партнери

Українська Гельсінська спілка з прав людини

Харківська правозахисна група

Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека

Стратегическая судебная защита

Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів

Май право на допомогу

Мережа правового розвитку

Правовий простір

Украінський правовий портал


Останні публікації

02.03.2017   21:00Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Повідомити прокуратуру Чернігівщини про торгівлю людьми можна через "гарячу лінію" та Інтернет

Прокуратурою області запроваджено можливість подання громадянами усних заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення, пов’язані з торгівлею людьми за допомогою засобів телефонного зв’язку, тобто по телефону «гарячої лінії» та їх надіслання із використанням засобів електронного зв’язку – через мережу Інтернет.

Приймання таких заяв та повідомлень у прокуратурі області здійснюється щодня, повідомляє прес-служба.

Електронні заяви та повідомлення приймаються на адресу електронної пошти ch.obl.prok.04.2.4@chrg.gp.gov.ua, усні – цілодобово по телефону «гарячої лінії» (0462) 67-40-86.

Вимоги до електронного звернення та зразок заяви про вчинення кримінального правопорушення розміщено на сайті прокуратури області за посиланням http://chrg.gp.gov.ua/ua/cherngltl.html у рубриці «Гаряча лінія для повідомлень про кримінальні правопорушення, пов’язані із торгівлею людьми».

Останні новини

Захист та підтримка постраждалих від гендерно-зумовленого насильства в умовах війни 19:46

Незважаючи на війну та міграційну кризу, рівень домашнього і гендерно-зумовленого насильства в Україні та на Чернігівщині зростає. Мешканці сільських, віддалених та прикордонних громад перебувають у соціально-економічній та інформаційній ізоляції та є особливо вразливими до проявів домашнього насильства.

Навчання з фізичної безпеки та тактичної медицини для волонтерів Чернігівщини 16:17

Проєкт «Волонтери – рушійна сила громадянського суспільства та підтримки жертв війни в умовах кризи», який реалізується ГО «Чернігівський громадський комітет захисту прав людини» спільно з ГО «Активне суспільство України», продовжує успішно проводити навчальні тренінги для активістів, покликаних допомагати вразливим групам на небезпечних територіях.