Безкоштовна
правова допомога

(0462) 612-532


Новини

Партнери

Українська Гельсінська спілка з прав людини

Харківська правозахисна група

Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека

Стратегическая судебная защита

Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів

Май право на допомогу

Мережа правового розвитку

Правовий простір

Украінський правовий портал


Останні публікації

13.07.2019   23:34Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

У Коропській громаді підбили підсумки Бюджету участі-2019

30 червня закінчилося голосування за проєкти, подані на реалізацію за селищною цільовою програмою «Громадське бюджетування» (Бюджет участі) на 2019 рік. Голоси підрахували 10 липня під час засідання Експертної групи з питань реалізації цієї програми.

Так, найбільше голосів набрав проєкт зеленого туризму в Будищі – 66 голосів (45 000 грн). Проєкт спорудження велосипедної парковки на другому місці – 44 голоси (25 000 грн). І проєкт оновлення музейного обладнання та створення музейних експозиції у Коропі – на третьому місці із 23 голосами (30 000 грн). Цьогоріч на програму Громадського бюджету заклали 100 тисяч гривень.

Тож тепер, на найближчій сесії селищної ради будуть визначені розпорядники коштів. До 31 грудня поточного року виконавці нададуть до Експертної групи звіт щодо виконання проєктів із результативними показниками (включаючи витрати) та фото виконаного об’єкту, йдеться в повідомленні Коропської селищної ради.

Останні новини

Захист та підтримка постраждалих від гендерно-зумовленого насильства в умовах війни 19:46

Незважаючи на війну та міграційну кризу, рівень домашнього і гендерно-зумовленого насильства в Україні та на Чернігівщині зростає. Мешканці сільських, віддалених та прикордонних громад перебувають у соціально-економічній та інформаційній ізоляції та є особливо вразливими до проявів домашнього насильства.

Навчання з фізичної безпеки та тактичної медицини для волонтерів Чернігівщини 16:17

Проєкт «Волонтери – рушійна сила громадянського суспільства та підтримки жертв війни в умовах кризи», який реалізується ГО «Чернігівський громадський комітет захисту прав людини» спільно з ГО «Активне суспільство України», продовжує успішно проводити навчальні тренінги для активістів, покликаних допомагати вразливим групам на небезпечних територіях.