Безкоштовна
правова допомога

(0462) 612-532


Новини

Партнери

Українська Гельсінська спілка з прав людини

Харківська правозахисна група

Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека

Стратегическая судебная защита

Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів

Май право на допомогу

Мережа правового розвитку

Правовий простір

Украінський правовий портал


Останні публікації

18.04.2007   20:19Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

СБУ вдарить по корупції. І нагадала про довіру

Прес-служба нагадала, що сферами злочинних посягань залишаються владно-управлінські структури, діяльність яких пов’язана з питаннями державного цільового фінансування, розподілу і використання бюджетних асигнувань, приватизації, ліцензування, митного і податкового контролю, а також правоохоронні і судові органи.

 

У повідомленні говориться, що важливою складовою боротьби з корупцією є співпраця з громадськістю.

 

Управління СБУ нагадало чернігівцям, що вони мають можливість повідомити про факти корупції та неправомірного втручання у діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування, органів юстиції, судів, а також про інші корупційні прояви за номерами: 676-208 (м. Чернігів), 2-36-10 (м. Ніжин), 3-14-12 (м. Прилуки), 3-12-97 (м. Бахмач), 2-12-71 (м. Мена), 2-15-71 (м. Щорс), 2-11-69 (смт. Ріпки), 2-11-71 (м. Семенівка), 3-16-01 (м. Н.-Сіверський).

 

Прес-служба зазначає, що інформація, яка надійде за цими номерами, обов’язково буде перевірена, за результатами перевірки згідно з чинним законодавством будуть ухвалені відповідні рішення. Телефон довіри працює цілодобово.

 

Високий Вал

Останні новини

Чернігівські правозахисники та волонтери посилили навики з лідерства та комунікацій 19:28

Продовжуємо працювати над підсиленням власного організаційного потенціалу в актуальних умовах та для ефективної роботи з вразливими групами. Цього разу працівники та волонтери Чернігівського громадського комітету захисту прав людини пройшли навчання на тему «Лідерство та ефективні комунікації в роботі громадського активіста».

Робоча зустріч з представником системи безоплатної правничої допомоги на Чернігівщині 19:19

Представниці Чернігівського громадського комітету захисту прав людини Наталія Кулікова та Ірина Бірюк провели робочу зустріч з представницею Східного міжрегіонального центру з надання безоплатної правничої допомоги Іриною Протченко.

Робоча зустріч з представником Омбудсмана на Чернігівщині 19:07

Провели робочу зустріч з Регіональним координатором взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Чернігівській області Аллою Лепехою.

Інформаційні заходи з протидії гендерно-зумовленому насильству в Козелецькій та Кіптівській громадах 19:00

З моніторинговим візитом спільно з представницями ГУ Національної соціальної сервісної служби у Чернігівській області відвідали Козелецьку та Кіптівську територіальні громади, де обговорили реалізацію політики у сфері протидії гендерно-зумовленому насильству в громадах.