Безкоштовна
правова допомога

(0462) 612-532


Новини

Партнери

Українська Гельсінська спілка з прав людини

Харківська правозахисна група

Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека

Стратегическая судебная защита

Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів

Май право на допомогу

Мережа правового розвитку

Правовий простір

Украінський правовий портал


Останні публікації

22.11.2005   23:55Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Святкування річниці революції в Чернігові (ФОТО)

Впевнено майоріли прапори УНП, але вони весь час тримались на певній відстані від БЮТу та НСНУ. Провладну колону очолювали керівники облдержадміністрації Владислав Атрошенко та Олег Обушний. Соціалісти на чолі з Миколою Рудьковським підтягнулись до Шевченка пізніше за інших. В рядах соціалістів помаранчевої символіки не було помічено взагалі.

Після покладання квітів до монументів на Красній площі відбувся мітинг. Енергетика дійства була далека від подій річної давності. Та і площу заповнювали лише активісти «помаранчевого блоку», яких зібралося біля 500 чоловік.

Але як зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Олег Обушний: «Ми не ховаємося від людей за стінами кабінетів. Ми святкуємо разом з народом». Він також наголосив, що на сьогодні до влади прийшли люди, які працюють для людей і на людей. Тож на майданах і площах мерзли не дарма.

 

ЧГКЗПЛ

 

 

 

 

 

Останні новини

Захист та підтримка постраждалих від гендерно-зумовленого насильства в умовах війни 19:46

Незважаючи на війну та міграційну кризу, рівень домашнього і гендерно-зумовленого насильства в Україні та на Чернігівщині зростає. Мешканці сільських, віддалених та прикордонних громад перебувають у соціально-економічній та інформаційній ізоляції та є особливо вразливими до проявів домашнього насильства.

Навчання з фізичної безпеки та тактичної медицини для волонтерів Чернігівщини 16:17

Проєкт «Волонтери – рушійна сила громадянського суспільства та підтримки жертв війни в умовах кризи», який реалізується ГО «Чернігівський громадський комітет захисту прав людини» спільно з ГО «Активне суспільство України», продовжує успішно проводити навчальні тренінги для активістів, покликаних допомагати вразливим групам на небезпечних територіях.