Безкоштовна
правова допомога

(0462) 612-532


Новини

Партнери

Українська Гельсінська спілка з прав людини

Харківська правозахисна група

Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека

Стратегическая судебная защита

Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів

Май право на допомогу

Мережа правового розвитку

Правовий простір

Украінський правовий портал


Останні публікації

19.12.2006   15:43Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

В Чернігові створюють Координаційну раду з питань молодіжної політики

 

1.   Координаційна рада з питань молодіжної політики, затверджена розпорядженням міського голови від 18.07.2006 року № 233;

2.   Ініціатива кандидата на посаду Чернігівського міського голови Олександра Соколова по створенню „Громадської ради Чернігова”

Повідомляємо Вас про те, що в ході обговорення учасники форуму прийняли спільне рішення налагодити роботу Координаційної ради з питань молодіжної політики, що є координуючим та консультативно-дорадчим органом при виконавчому комітеті міської ради (далі - Координаційна рада). Додаток№1 – Положення „Про міську координаційну раду з питань молодіжної політики”.

Звертаємося до Вас з пропозицією долучитися до участі у формування складу та напрямків діяльності Координаційної ради на 2007 рік.

Якщо Ваша організація бажає делегувати до складу Координаційної ради свого представника необхідно до 21 грудня 2006 року повідомити ел. поштою: apelsin@open.net.ua  або по тел.: 5-66-74 наступну інформацію:

1.         ПІБ представника;

2.         Посада, яку він займає в організації;

3.         Контактний телефон, ел. пошта.

22 грудня 2006 року (п’ятниця) відбудеться круглий стіл за участю представників громадських організацій які бажають увійти до складу Координаційної ради, а також державних установ, які займаються питаннями молодіжної політики.

Мета круглого столу – Обговорити Положення, яке регулює діяльність Координаційної Ради, остаточно сформувати склад Координаційної ради та визначити стратегічні напрямки роботи Координаційної ради на 2007 рік.

Місце проведення – клуб „Альтернативний 38-й” що за адресою вул.. Тичини, 47.

Початок – 18:00.

Більш детальну інформацію можна отримати за тел.: 5-66-74 чи ел. поштою apelsin@open.net.ua

 

 

МГО ЦПМ „Апельсин”                                                         

Ірина Черенько

 

Останні новини

Захист та підтримка постраждалих від гендерно-зумовленого насильства в умовах війни 19:46

Незважаючи на війну та міграційну кризу, рівень домашнього і гендерно-зумовленого насильства в Україні та на Чернігівщині зростає. Мешканці сільських, віддалених та прикордонних громад перебувають у соціально-економічній та інформаційній ізоляції та є особливо вразливими до проявів домашнього насильства.

Навчання з фізичної безпеки та тактичної медицини для волонтерів Чернігівщини 16:17

Проєкт «Волонтери – рушійна сила громадянського суспільства та підтримки жертв війни в умовах кризи», який реалізується ГО «Чернігівський громадський комітет захисту прав людини» спільно з ГО «Активне суспільство України», продовжує успішно проводити навчальні тренінги для активістів, покликаних допомагати вразливим групам на небезпечних територіях.