Безкоштовна
правова допомога

(0462) 612-532


Новини

Партнери

Українська Гельсінська спілка з прав людини

Харківська правозахисна група

Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека

Стратегическая судебная защита

Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів

Май право на допомогу

Мережа правового розвитку

Правовий простір

Украінський правовий портал


Останні публікації

18.05.2007   14:09Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

На Чернігівщині не виплачують зарплат

 

Зокрема, борги працівникам економічно активних підприємств збільшилися на 11,5% (754,2 тис. грн.) і склали 7,3 млн. грн., у тому числі й борги попереднього років.

Основна частина заборгованості доводиться на промисловість (52,4%) і сільське господарство (21,1%). Серед підприємств-боржників Чернігівської області, які на сьогодні є економічно активними, більш ніж половину становлять підприємства державної форми власності, а в промисловому комплексі таких 85%. Найбільшим боржником серед державних підприємств є ДП "Пожспецмаш" (МНС України) - 3 млн. грн.

Найбільший ріст заборгованості на економічно активних підприємствах допущений у Варвинському, Козелецькому, Корюківському, Новгород-Сіверському, Семенівському районах, а також у всіх містах обласного підпорядкування, особливо в Ніжині, де борг виріс майже у 6 разів, і Чернігові - в 1,5 рази.

 

Високий Вал

 

Останні новини

Захист та підтримка постраждалих від гендерно-зумовленого насильства в умовах війни 19:46

Незважаючи на війну та міграційну кризу, рівень домашнього і гендерно-зумовленого насильства в Україні та на Чернігівщині зростає. Мешканці сільських, віддалених та прикордонних громад перебувають у соціально-економічній та інформаційній ізоляції та є особливо вразливими до проявів домашнього насильства.

Навчання з фізичної безпеки та тактичної медицини для волонтерів Чернігівщини 16:17

Проєкт «Волонтери – рушійна сила громадянського суспільства та підтримки жертв війни в умовах кризи», який реалізується ГО «Чернігівський громадський комітет захисту прав людини» спільно з ГО «Активне суспільство України», продовжує успішно проводити навчальні тренінги для активістів, покликаних допомагати вразливим групам на небезпечних територіях.