Безкоштовна
правова допомога

(0462) 612-532


Новини

Партнери

Українська Гельсінська спілка з прав людини

Харківська правозахисна група

Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека

Стратегическая судебная защита

Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів

Май право на допомогу

Мережа правового розвитку

Правовий простір

Украінський правовий портал


Останні публікації

23.11.2006   12:25Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Українська школа молодого політика розкриває секрети «політичної кухні»

 Один із тренерів, Віктор Андрусів, аналітик  Відділу стратегічних комунікацій Національного інституту стратегічних досліджень, зазначив, що знання PR-інформації, розвіює міфи про проведення виборів. При цьому якісні вибори можливі при плануванні виборчої кампанії, що включає в себе: структуру виборчого штабу, стратегію проведення виборів, інформаційно-аналітичну роботу і т.д.

 

В свою чергу Владислав Савенок, головний редактор інтернет-видання «Високий Вал», приділив увагу нюансам роботи ЗМІ під час виборів. Тренер  зробив акцент на телебаченні, яке  висвітлює недоліки роботи кандидатів над своїм іміджем. Скориставшись відеокамерою, Владислав Савенок задіяв майбутніх політиків у рольовій грі, під час якої було зафіксовано всі емоції та жести учасників публічного виступи.

 

Звісно, на цьому не закінчується перелік інформації, отриманої учасниками проекту.  Попереду п’ятий заключний семінар, після якого «школярі» матимуть змогу називати себе політично освіченою молоддю, оскільки стануть випускниками 5-ої ювілейної «Школи молодого політика».

 

Олена Шевченко,

учасниця «Української Школи молодого політика»

 

Останні новини

Захист та підтримка постраждалих від гендерно-зумовленого насильства в умовах війни 19:46

Незважаючи на війну та міграційну кризу, рівень домашнього і гендерно-зумовленого насильства в Україні та на Чернігівщині зростає. Мешканці сільських, віддалених та прикордонних громад перебувають у соціально-економічній та інформаційній ізоляції та є особливо вразливими до проявів домашнього насильства.

Навчання з фізичної безпеки та тактичної медицини для волонтерів Чернігівщини 16:17

Проєкт «Волонтери – рушійна сила громадянського суспільства та підтримки жертв війни в умовах кризи», який реалізується ГО «Чернігівський громадський комітет захисту прав людини» спільно з ГО «Активне суспільство України», продовжує успішно проводити навчальні тренінги для активістів, покликаних допомагати вразливим групам на небезпечних територіях.